Å få bedre Horsemanship Hawk Horsemanship

Å få bedre Horsemanship

Jeg er så heldig og privilegert som får lov til å trene så mange hester som jeg gjør. En ting jeg tror mer og mer på er at hver hest lærer deg noe. Kanskje det er småting, som du egentlig ikke er klar over at kroppen din lærer, eller store erfaringer som forandrer hvordan du løser en liknende situasjon neste gang.


Kan jeg bli et bedre menneske? Kan jeg bli en bedre trener? Kan denne teknikken bli bedre? Kunne denne situasjonen blitt håndtert annerledes osv. Jeg har alltid vært en analytiker som person og jeg streber alltid etter hvordan å bli bedre. Ved å alltid analysere kan man forhåpentligvis bli bedre og det er bare slik jeg er skrudd sammen. 


Jeg pleier alltid å si at for å jobbe hest så må man være litt detektiv, og for hvert år så tester vi ut nye teorier og vi skifter litt fokus på treningshestene. For to år siden hadde vi veldig fokus på øvelser, i fjor på sinnstilstand og i år føler vi at vi har funnet en perfekt balanse mellom disse to. 


Å få bedre Horsemanship er en reise og derfor vil alltid systemet vårt være en levende organisme som vi justerer, for slik vil det alltid være å jobbe med levende vesener.

Tilbake til bloggen