Om oss

 


Hawk Horsemanship
er en bedrift som utdanner mennesker og rehabiliterer hester. Vi har høyt fokus på menneskets sikkerhet og det å skape optimal tilstand for læring, og dette gjør vi ved å bruke moderne vitenskap.
Med en stadig økende følgeskare hjelper Hawk Horsemanship systemet hester og mennesker til en bedre hverdag. Trinnene i systemet er et enkelt steg for steg program som utdanner både hest og menneske i takt med progresjonen deres.  

Hawk Christensen står i spissen for bedriften. Han har 20 års erfaring med trening av atferdspsykologi på hest og en bred kunnskap om hestehjernen. Allerede som 16 åring hadde han tilgang på et 30-talls hester og jobbet på et ridesenter hvor et av hans hovedområder var å jobbe med problemhester. Han har også erfaring innenfor barnevernet, institusjon, fosterhjem og traumearbeid.

Malin Høyland har holdt på med hest hele sitt liv. Hun er utdannet sykepleier og stor kunnskap om både heste-og-menneske-kroppen. Hun er en dyktig rytter og instruktør med lang erfaring og har jobbet med Hawk som hestetrener i flere år.

Tor-Arne Karlsen er bedriftens potet og altmuligmann. Med en utdannelse innenfor medier og kommunikasjon, samt lang erfaring innenfor feltet, representerer han bedriften som mannen bak det meste. Du finner han ofte bak et kamera eller bak en kontorpult, men du kan også finne han bak en hest.

.