Hva er det skumleste med å jobbe for Hawk? Hawk Horsemanship

Hva er det skumleste med å jobbe for Hawk?

Hva er det skumleste med å jobbe for Hawk? Det er mye som skjer når man er på jobb. Det er nye hester, ca. hver 4 uke, å forholde seg til. ALLE hester er forskjellige, og det jeg fikk kjenne godt på, var en ting som Hawk sa: «Aldri gi hele hjertet ditt, bare halve.» I begynnelsen skjønte jeg ikke så mye av hva han mente, helt til en spesiell hest kom inn i trening.
Jeg husker enda godt da jeg så han sto å skrapte med hoven i hengeren. En veldig frempå hest, som bare ville fram. Jeg slapp den inn i rundpaddocken og der løp den rundt og fikk roet seg litt ned. Etter 3-4 dager var det en helt ny hest som var rolig, på jobb når vi ba om noe og slappet av når vi ikke ba om noe. Det var ikke før eierne kom for å hente den at jeg forsto hva Hawk mente med å ikke gi hele hjerte. Det er på grunn av båndet du får med dem. 
Hesten kom alltid og møtte meg med porten når den hørte bilen min svinge inn for det var egentlig en skikkelig koseklump som gjemte seg der inne. Det er det gøyeste med jobben; å se hvor mye de forandrer seg, og den største forandringen skjer de 3 første dagene.
Selv om du ønsker dem all hell og lykke til videre så tenker man nesten konstant på dem når dem reiser. Hvordan det går, om dem har fått noe tilbake fall, eller om drømmen eieren hadde er på vei inn i virkeligheten... Vi vil jo ikke se hestene igjen dersom jobben vi har gjort har hjulpet.
- Litago
Tilbake til bloggen