Send din hest til oss for et treningsopphold

 

 

 

Utfordringer, innridning eller bare videre utdanning?

Fra Mai til og med September kan du sende hesten din til trening hos oss på sørlandet. Du kan være med på treningen så mye du vil og få undervisning ved endt opphold.
Hos oss kommer det alle slags type hester og raser, fra hele landet. Fra de verste problemhestene i Norge til de som bare ønsker å få forholdet til neste nivå.

Vi har nå dessverre stengt for nye reservasjoner av hester i trening 2024, men tar imot bestillinger for 2025.

Forhold

Hestene blir stort sett trent fem dager i uka og har fri i helgene. Vi vil sørge for at hesten din får best mulig pleie og ernæring under oppholdet hos oss. Alle hester får sin egen paddock, med andre hester tett rundt slik at den føler at den står i flokk, men uten risikoene dette kan føre til. Hver paddock har sitt eget skjul hvor hestene har fri tilgang på ly, vann og høy under tak. Høy, vitaminer/mineraler og kraftfôr er inkludert i prisen.

 

Priser

Vi har alltid et to ukers delmål og derfor er hver andre uke det vi kaller for en treningsperiode. For hver treningsperiode koster treningen 4800kr pluss mva, altså; 6000kr hver andre uke. I tillegg koster det 1320kr pluss mva, altså; 1650kr for oppstalling og fôr. Dette gir en samlet pris på 7650kr inkludert mva hver andre uke.

Hva kan du normalt sett forvente?

Vi vil sammen med deg gå igjennom hva som er dine forventninger og våre forventninger til et treningsopphold. Det er viktig for oss at du har realistiske forventninger og at vi har samme forståelse for hva som er målet med oppholdet. Resultatene vil være individuelle og variere fra individ til individ, men vi ønsker å få frem det beste vi kan i hesten din med den tiden som vi har tilgjengelig. Du vil få opplæring ved henting av hesten, men det anbefales sterkt at du blir medlem av Hawk Horsemanship slik at du kan fortsette å forstå og trene hesten din etter at du har fått den hjem. Tenk på programmene i medlemskapet som din brukerveiledning på hesten din. Det vil ikke være taktisk å investere mye penger i hestens trening, bruke så mye tid på å få den trent, uten å virkelig forstå hva den vet eller hvordan den skal håndteres.

 

  • 2 uker

Anbefales for hester som har problemer på bakken og mindre henger problematikk. Hesten vil gå igjennom vårt program i Bakkearbeid Trinn 1. For hester som er vanskelige å sko/problemer med bena anbefaler vi 4 uker.
____________________________________________________________

  • 4 uker

Anbefales for hester som skal bli trygge på rytter i alle gangarter, hester som har problemer med bena, dypere hengertraumer, pluss, pluss. Hesten vil bli tatt igjennom Bakkearbeid Trinn 1, deler av Bakkearbeid Trinn 2, Innridning (vi rir inn alle hester på nytt, samme hvor ridbare de er), Og deler av Ridning Trinn 1. Ønsker du å sende hesten din til oss for innridning vil vi uansett anbefale deg å vurdere et seks til åtte ukers opphold for best resultat, men mange nøyer seg med bare fire uker.
____________________________________________________________

  • 6 uker

Anbefales for mer kontroll i ridningen. Vi vil bruke de 2 ekstra ukene på å jobbe videre med Ridning Trinn 1 og deler av Trinn 2.
__________________________________________________________

  • 8 uker

For deg som ønsker en hest som er trygg og som du har ganske god kontroll på. Vi sier at denne hesten er klar for gren og det vi mener er at nå kan du (om ønskelig) lettere forme hesten til sprang, dressur, western osv. Hesten skal normalt sett gå gjennom alle øvelsene i Trinn 1 og 2 både i Bakkearbeid og Ridning.
____________________________________________________________

  • Flere uker

Å reservere flere uker er selvfølgelig mulig. Vi vil i samråd med deg jobbe mot det dere ønsker å jobbe mot. Kanskje du ønsker å jobbe mot "frihet", altså en hest som kan trenes uten utstyr?
____________________________________________________________ 


For å reservere plass må følgende skjema fylles ut og sendes inn.

Les avtalen nøye og ikke nøl med å kontakte oss dersom hesten din har spesielle behov eller du skulle lure på noe. Det meste finnes det løsninger på og de beste løsningene finner vi i fellesskap.

 

Kontaktskjema